Friday, 3 August 2018

Adobe Premiere Pro CS6

Adobe Premier merupakan sebuah software multimedia untuk membuat dan mengedit video. Versi yang saya share kali ini adalah CS6, namun tetap saja ini adalah versi petani. wkwk. Sekarang ini adalah era youtuber, banyak sekali kandidat baik dari kalangan rakyat jelata hingga artis dan konglomerat yang berbondong-bondong membuat konten video demi duid. 


Salah satu software yang mereka butuhkan adalah ini, adobe premiere pro CS6. Memang banyak sekali software lain yang serupa, namun tetap saja, adobe adalah developer ter-GG menurut admin disini. Untuk minimum system requirements bisa anda lihat di bawah ini :

  • Intel® Core™2 Duo or AMD Phenom® II processor; 64-bit support required
  • Microsoft® Windows® 7 with Service Pack 1, Windows 8, or Windows 8.1. See the CS6 FAQ for more information about Windows 8 support.*
  • 4 GB of RAM (8 GB recommended)
  • 4 GB of available hard-disk space for installation; additional free space required during installation (cannot install on removable flash storage devices)
  • Additional disk space required for preview files and other working files (10 GB recommended)
  • 1280 x 900 display
  • OpenGL 2.0-capable system
  • 7200 RPM hard drive (multiple fast disk drives, preferably RAID 0 configured, recommended)
  • Sound card compatible with ASIO protocol or Microsoft Windows Driver Model
  • DVD-ROM drive compatible with dual-layer DVDs (DVD+/-R burner for burning DVDs; Blu-ray burner for creating Blu-ray Disc media)
  • QuickTime 7.6.6 software required for QuickTime features
  • Optional: Adobe-certified GPU card for GPU-accelerated performance
  • This software does not operate without activation. Broadband Internet connection and registration are required for software activation, validation of subscriptions, and access to online services.* Phone activation is not available.

Untuk cara instalasi sudah tersedia di dalam paket rar, mudah kok, tinggal ya ya ya lalu copy paste beres. hehe. Adobe Premiere PRO CS6 size 2GB  
Download | Password rar : caramiko

Admin Team

Kalau mau komen, komen aja gak usah sungkan-sungkan
EmoticonEmoticon